Ismerje meg cégünket

A Horváth Fuvarozó és Szállítmányozó Kft. 1994 óta áll fenn jelenlegi formájában. Jogelődje ugyanezt a tevékenységet végezte már 5 évvel azelőtt is, 1989-től. Az 1994-ben még 10 munkatársból álló cég mára 40 főre növekedett.

Küldetésünknek tekintjük, hogy partnereink számára pontos és megbízható szállítmányozási szolgáltatásokat kínáljunk.

Teljes mértékben saját tulajdonú telephelyünk Soprontól 15 km-re, Pereszteg községben található. Itt helyezkednek el továbbá az irodák és a szerelőműhely is, ahol jól képzett szerelők végzik a szükséges karbantartási munkákat és az apróbb javításokat. A gépkocsivezetők számára korszerű pihenőhely áll rendelkezésére, ahol a hosszú út után tisztálkodásra is van lehetőségük.

2013-ban Európai Uniós támogatás segítségével komplex infrastrukturális beruházás keretében kamionmosót, diagnosztikai műhelyt és irodákból álló szervízépületet alakítottunk ki.

Fuvarjaink fő célpontja Németország, tevékenységünk nagy része ide irányul.

Célunk, hogy a jövőben tovább növeljük kapacitásunkat, megőrizzük gépjárműparkunk fiatalságát és egyre több olyan megoldást használjunk, amelyek megkönnyítik megbízóink munkáját. Ilyen például a műholdas nyomkövetés és a vezetést támogató rendszerek.